Kids&Us Vilafranca del Penedès

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Laura Tenorio - Directora

  Laura Tenorio - Directora

  La Laura va començar a formar part de la família Kids&Us de Vilafranca fa dos anys impartint classes als més petitons: Mousy i Linda però també de la franja Kids: Oliver, Pam&Paul i Ben&Brenda. Gaudeix dels nous reptes i el curs 19-20 es va incorporar com a Directora. Crea un bon ambient dins l’equip i és extremadament creativa, sempre està a punt per realitzar noves activitats: Little Chef, Hores del conte, tallers... i es que troba molt a faltar donar classes! Els seus hobbies són: la natura, tocar el piano, llegir un bon llibre, l'ensenyament i fins i tot és pilot de parapent!

 • Connie Hanna - Coordinadora acadèmica

  Connie Hanna - Coordinadora acadèmica

  La Connie Hanna porta més de 10 anys al món Kids&Us. Ha estat professora a diferents centres i també coordinadora acadèmica, així com directora del nostre centre durant els últims anys. El món educatiu és la seva passió i la seva feina amb els infants i el seu aprenentatge, plenament vocacional. Aquest curs la podreu trobar exercint de coordinadora acadèmica del centre Kids&Us de Vilafranca i al de Sant Sadurní. Actualment està acabant el Grau d'Educació Infantil.

 • Ingrid Vilanova

  Ingrid Vilanova

  L’Ingrid Vilanova és una experimentada professora nadiua que s’incorpora i ja amb experiència en el món Kids&Us. Ensenyar és la seva passió, sobretot a grups d’adolescents i en tots aquells casos en que, a més, l’alumne suposa un repte. Aquest curs la trobareu impartint classes del curs d’Animal Planet 1, Fairy Tales i The Future a Kids&Us Vilafranca. És voluntària a la Creu Roja, cantant de Jazz i participa en diversos grups de lectura.

 • Chantal Figueroa

  Chantal Figueroa

  La Chantal Figueroa enguany serà professora dels grups dels més menuts: Mousy, Linda i Sam, però seguirà impartint classes als tweens: Animal Planet i Fairy Tales. És mare de quatre fills ja adolescents, amb qui té una gran connexió. Apassionada de l’anglès, la natura i la música és molt perfeccionista però irresistiblement dolça. Sempre busca la millor estratègia per a conèixer als seus alumnes i fer que treguin el màxim rendiment de les seves classes.

 • Antonia Nieto

  Antonia Nieto

  L’Antonia Nieto complirà 5 anys com a professora del nostre centre el curs 2020 – 2021. Amb el Proficiency com a nivell d’anglès i més de 15 anys d’experiència ensenyant l’idioma, està especialitzada en els grups d’adolescents del centre, tot i que també ha impartit classes de “babies”! És una apassionada de l’anglès i l’educació, exigent amb si mateixa i perseverant en aconseguir que els seus alumnes treguin el màxim profit de les seves classes. Aquest any ens fa molta il·lusió anunciar que el seu fill Pedro començarà Sam, ja és un big, big boy!

 • Sara Gargallo

  Sara Gargallo

  La Sara es va incorporar l’any passat per substituir a la Fàtima durant la seva maternitat però no va poder impartir gaires classes ja que ens van confinar! Aquest curs tenia moltes ganes de formar part de la família Kids&Us de Vilafranca i s’ha incorporat per impartir classes de Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda. S’ho compagina amb la Universitat, i és que la Sara està acabant el Grau de Magisteri.

 • Nahla Sahib

  Nahla Sahib

  La Nahla Sahib és una noia dolça i riallera que ja es va incorporar el curs passat com a teacher. Ella mateixa diu que treballar a Kids&Us és la màxima expressió de les seves dues grans passions: l’anglès com a idioma i els infants i el seu aprenentatge. Aquest curs la trobareu impartint classes del curs d'Emma, Pam&Paul i Animal Planet.

 • Laia Heras

  Laia Heras

  Aquest serà el tercer any de la Laia a la família Kids&Us. Va començar impartint classes al Kids de Sant Sadurní i l’any passat ja es va traslladar al nostre equip. Va estudiar magisteri, per tant, sap com fer passar d’allò més bé als actius Olivers i Pam&Pauls mentre segueixen aprenent, però també és dolça amb els petitons de P3 i P4, sempre sap com captar la seva atenció! És una apassionada del Bàsquet i participa activament en un grup de Teatre. És una enamorada d’Irlanda i és que hi va passar una bona temporada mentre feia l’Erasmus. Enguany és la nostra corresponsal a les Ampes! Imparteix classe als grups d’Emma, Oliver i Pam&Paul.

 • Alba Lara

  Alba Lara

  L'Alba està acabant el Grau en Estudis Anglesos i ja ha treballat anteriorment com a professora al Kids&Us d'Igualada en franges de Kids i Teens&Tweens. És molt activa i dinàmica, i té moltes ganes de seguir aprenent. L'Alba és una apassionada de l'esport, sobretot bici de carretera i trial. Aquets any la trobareu impartint classes e Marcia, Ben&Brenda, Animal Planet i Fairy Tales.

 • Fatima Agharbi

  Fatima Agharbi

  El curs 2020 - 2021 serà el quart any de la Fàtima com a teacher al Kids&Us Vilafranca. És una noia riallera i propera que s’ha guanyat l’estima dels seus alumnes, tant dels de la franja de “Kids” com dels adolescents de cursos superiors. El seu anglès és excel·lent i la seva dedicació a les classes molt alta. És molt fàcil tractar amb ella, i fins i tot en el pitjor dels seus dies et dedica el més gran dels somriures. Sembla que no hi hagi res al món capaç de fer-la enfadar! Aquest any està molt enfeinada perquè ha estat mare però amb molta il·lusió impartirà les classes d'Oliver i de Ben&Brenda.

Compartiu-ho >