Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Vilafranca del Penedès

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Laura Tenorio - Directora

  Laura Tenorio - Directora

  La Laura Tenorio es va incorporar com a professora el curs passat impartint classes als més petits de la casa: els “babies”, així com classes d’Oliver, Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda. És molt de la broma, sempre creant un bon ambient dins l’equip i donant el màxim de si mateixa a cada classe. De fet, des del minut 1 els seus resultats a les auditories (no saps què son? T’ho expliquem en una altra entrada) han estat excel·lents. Tanta ha sigut la seva dedicació als alumnes i les famílies, que el curs 2019 -2020... s’incorpora com a Directora del centre!

 • Anna Rafecas

  Anna Rafecas

  L’Anna Rafecas va estar impartint classes de Sam durant el curs passat al centre Kids&Us de Sant Sadurní d’Anoia. Amb una àmplia experiència en el sector educatiu i gairebé totes les edats existents, és alegre i metòdica a parts iguals, els seus resultats són immillorables i la seva relació amb els infants també. El curs 2019 – 2020 s’incorpora com a professora del nostre centre per a impartir nivells que van des de Mousy i Linda (“babies”), fins a diversos cursos de la franja de “kids”.

 • Chantal Figueroa

  Chantal Figueroa

  La Chantal Figueroa s’incorpora com a professora al nostre centre aquest curs 2019 – 2020. És mare de quatre fills ja adolescents, amb qui té una gran connexió. Apassionada de l’anglès i molt perfeccionista, sempre busca la millor estratègia per a conèixer als seus alumnes i fer que treguin el màxim rendiment de les seves classes. La podreu trobar impartint classes del curs d’Oliver, Sam, Animal Planet i Fairy Tales.

 • Nahla Sahib

  Nahla Sahib

  La Nahla Sahib és una noia dolça i riallera que s’incorpora el curs 2019 – 2020 com a professora del nostre centre. Ella mateixa diu que treballar a Kids&Us és la màxima expressió de les seves dues grans passions: l’anglès com a idioma i els infants i el seu aprenentatge. Aquest curs la trobareu impartint classes del curs de Sam, Emma i Ben&Brenda.

 • Ingrid Vilanova

  Ingrid Vilanova

  L’Ingrid Vilanova és una experimentada professora nadiua que s’incorpora al nostre centre el curs 2019 – 2020. Ensenyar és la seva passió, sobretot a grups d’adolescents i en tots aquells casos en que, a més, l’alumne suposa un repte. Aquest curs la trobareu impartint classes del curs d’Animal Planet 1 i Mysteries 2 a Kids&Us Vilafranca i d’altres grups al centre Kids&Us de Sant Sadurní d’Anoia.

 • Connie Hanna - Coordinadora acadèmica

  Connie Hanna - Coordinadora acadèmica

  La Connie Hanna porta 9 anys al món Kids&Us. Ha estat professora a diferents centres i també coordinadora acadèmica, així com directora del nostre centre durant els últims anys. El món educatiu és la seva passió i la seva feina amb els infants i el seu aprenentatge, plenament vocacional. Aquest curs la podreu trobar exercint de coordinadora acadèmica del centre Kids&Us de Vilafranca.

 • Antonia Nieto

  Antonia Nieto

  L’Antonia Nieto complirà 4 anys com a professora del nostre centre el curs 2019 – 2020. Amb el Proficiency com a nivell d’anglès i més de 15 anys d’experiència ensenyant l’idioma, està especialitzada en els grups d’adolescents del centre, tot i que també ha impartit classes de “babies”! És una apassionada de l’anglès i l’educació, exigent amb si mateixa i perseverant en aconseguir que els seus alumnes treguin el màxim profit de les seves classes. A ningú se li queda un dubte per resoldre a les seves classes!

 • Fatima Agharbi

  Fatima Agharbi

  El curs 2019 -2020 serà el tercer per la Fatima Agharbi com a professora de Kids&Us Vilafranca del Penedès. És una noia riallera i propera que s’ha guanyat l’estima dels seus alumnes, tant dels de la franja de “Kids” com dels adolescents de cursos superiors. El seu anglès és excel·lent i la seva dedicació a les classes molt alta. És molt fàcil i agradable tractar amb ella, sempre està alegre i fins i tot en el pitjor dels seus dies et dedica el més gran dels somriures. Sembla que no hi hagi res al món capaç de fer-la enfadar! La podreu trobar impartint cursos des d’Emma fins a Fairy Tales.

Compartiu-ho >