Kids&Us Vilafranca del Penedès

Les aules de Kids&Us Vilafranca t’estan esperant!

Publicat 28/08/2017 per Anna Mas

És pensar en la tornada a l’escola i posar-nos a somriure. Tots necessitem una mica de rutina i la nostra passa per omplir les aules i els passadissos de nens, nenes, nois i noies preparats per afrontar un nou curs amb nosaltres.

El proper 18 de setembre el nostre centre comença les classes i tots els alumnes descobriran els nous personatges que els acompanyaran durant l’any.

Els nervis per conèixer professors i nous companys; les corredisses de la primera setmana buscant l’aula correcta; les cares de sorpresa dels bebès (i dels seus pares!) que entren per primera vegada a les nostres escoles... Per tot això Kids&Us viu l’inici d’un nou curs amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb la seguretat que tot està a punt i preparat per tornar a començar.

Un nou curs molt especial

El curs 2017-2018 serà molt important per a Kids&Us. Durant el 2018 celebrarà 15 anys de vida i, per si no n’hi hagués prou, la primera generació d’alumnes Kids&Us acabarà la seva etapa amb nosaltres: són els alumnes que faran Subscription 2.

Kids&Us inicia el nou curs amb més de 115.000 alumnes als 377 centres que tenim entre Espanya, Andorra, Bèlgica, França, Itàlia, Marroc, Mèxic i República Txeca.

Comença el compte enrere per al nou curs!

Compartiu-ho >